Кирил Петков обяви, че в сряда се връщат обратно в пленарната

...
Кирил Петков обяви, че в сряда се връщат обратно в пленарната
Коментари Харесай

ПП щели да влязат в зала в сряда, искали нормален дебат, твърди Кирил Петков

Кирил Петков разгласи, че в сряда се връщат обратно в пленарната зала. Тогава те ще предложат краткотрайната комисия за измененията в Изборния кодекс.  По думите му в Народно събрание би трябвало да се вземат решение проблемите на хората, които са належащи сега. " Какво му е на Изборния кодекс, не разбирам, нали Борисов се хвали, че е победил с него ”, сподели той.

Очаквам да се употребява член 82 от правилника на Народно събрание и тези безумия със среднощното гласоподаване да се прекратят, след това да отидем в зала и да гласуваме и в случай че има промени, се надявам президентът да постави несъгласие за хартиената бюлетина, сподели Петков.

Вярвам, че би трябвало да има оптимално обединяване на демократичните общности и явяване с един претендент. В София е безусловно наложително да бъдем с един претендент, рано е да се кажат имена, каза Кирил Петков.

Попитан дали отиваме към предварителни избори, той съобщи, че не би трябвало да се маха отговорността на първия. " Понесете отговорността и направете полемики по политики, дано да се види кои други партии могат да ги поддържат, а не да се върви към предварителни избори ", акцентира съпредседателят на Политическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР